TORT CU TREI LAPTE (TORTA DE TRES LECHES)
Rețeta tort cu trei lapte (TORTA de TRES LECHES) ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 354 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1032 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Arroz con Tres Leches (budincă de orez cu trei lapte), Gatiti cartea: Torta de las Tres Leches, și Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 fgrase și făinați ușor o coacere dish.To faceți tortul: într-un castron amestecați făina, sarea și coacerea powder.In un vas mic se încălzește laptele și untul, se scoate de pe foc și se pune aside.In un castron mare bate ouăle cu un mixer electric la viteză mare timp de 2 minute.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați timp de 5 minute. Reduceți viteza la minim.
Adăugați amestecul de făină, amestecul de unt și extractul de vanilie și amestecați încă 1 minut.
Se toarnă aluatul în vasul de copt și se coace timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare lipită în mijloc iese curată.
Scoateți tortul din cuptor și cu o furculiță faceți găuri peste tot în partea de sus a tortului. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 până la 15 minute.Când prăjitura se răcește, faceți sosul de lapte, amestecați împreună laptele condensat îndulcit, laptele evaporat, smântâna grea și extractul de vanilie într-un bol de amestecare.
Se toarnă sosul de 3 lapte peste tort până se absoarbe totul. Se dă la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de îngheț.Pentru glazură, într-o oală mică amestecați apa și zahărul, la foc mediu, amestecând constant timp de 5 minute. Pune deoparte.Bateți albușurile cu cremă de tartru până se formează vârfuri tari. În timp ce bateți albușurile, adăugați sirop de zahăr și continuați să bateți încă 5 minute.
Adăugați extract de vanilie și bateți încă 1 minut.
Întindeți glazura peste tort și dați-o la frigider în gata de servit.