Boliarepitas (Brânză Columbiană-Bile Arepa)
Boliarepitas (bile de brânză columbiană-Arepa) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. 237 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă caldă, brânză mozzarella, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa cu ou, Avocado și sos creol), și Arepa Reina Pepiada (Arepa cu pui mărunțit și Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de porumb, apa caldă, brânza și sarea, amestecând bine.
Lăsați amestecul să stea aproximativ 7 minute.Frământați cu mâinile timp de aproximativ 3 minute umezindu-vă mâinile cu apă caldă în timp ce lucrați.Formați 24 de bile mici cu aluatul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, apoi prăjiți boliarepas în 2 sau 3 loturi, răsturnând o dată, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.