Pui de lămâie cu crutoane
Pui de lamaie cu crutoane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1020 calorii, 62g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, ceapă, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui De Lămâie Cu Crutoane, Salată de pui cu lămâie cu crutoane crocante, și Halibut cu lămâie, capere și crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți mănușile din pui și spălați-le înăuntru și în afară.
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene. Aruncați ceapa cu puțin ulei de măsline într-o tigaie mică.
Așezați puiul deasupra și presărați interiorul cavității cu sare și piper.
Așezați lămâile în interiorul puiului. Tapetați exteriorul puiului uscat cu prosoape de hârtie, periați-l cu untul topit și presărați sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Prăjiți timp de 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc atunci când tăiați între picior și coapsă. Acoperiți cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. (Ceapa poate arde, dar aroma este bună.)
Între timp, încălziți o tigaie mare cu 2 linguri de ulei de măsline până când este foarte fierbinte. Coborâți focul la mediu-mic și sotati cubuletele de pâine, aruncând frecvent, până se rumenesc frumos, 8 la
Adăugați mai mult ulei de măsline, după cum este necesar, și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați crutoanele pe un platou de servire. Feliați puiul și așezați-l, plus toate sucurile de tigaie, peste crutoane.
Se presară cu sare și se servește cald.