Pui de lămâie cu crutoane

Pui de lămâie cu crutoane
Puiul de lămâie cu crutoane necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. Acest curs principal are 1020 calorii, 62g de proteine, și 73G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați puiul prăjit, cuburile de pâine, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Încercați Pui de lămâie cu crutoane, Pui De Lămâie Cu Crutoane, și Salată de pui cu lămâie cu crutoane crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți mănușile din pui și spălați-le înăuntru și în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene. Aruncați ceapa cu puțin ulei de măsline într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Așezați puiul deasupra și presărați interiorul cavității cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
4
Așezați lămâile în interiorul puiului. Tapetați exteriorul puiului uscat cu prosoape de hârtie, periați-l cu untul topit și presărați sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Prăjiți timp de 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc atunci când tăiați între picior și coapsă. Acoperiți cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. (Ceapa poate arde, dar aroma este bună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Între timp, încălziți o tigaie mare cu 2 linguri de ulei de măsline până când este foarte fierbinte. Coborâți focul la mediu-mic și sotati cubuletele de pâine, aruncând frecvent, până se rumenesc frumos, 8 la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
10 minute.
8
Adăugați mai mult ulei de măsline, după cum este necesar, și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
9
Așezați crutoanele pe un platou de servire. Feliați puiul și așezați-l, plus toate sucurile de tigaie, peste crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se presară cu sare și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
11
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. .
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista