Pui De Lime-Nucă De Cocos
Puiul de Lime-nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.41 pe portie. O porție conține 407 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, năsturel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Pui de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 1 lingură de ulei cu 1 linguriță de sos fierbinte, sosul de soia și 1/2 linguriță de zahăr.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Se da la frigider 1 ora sau peste noapte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Adăugați puiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, agitând tigaia ocazional, până se rumenesc și tocmai fierte, 4 până la 5 minute.
Transferați puiul pe o farfurie.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Adăugați scallions și tulpini de năsturel și gătiți până când sunt crocante-fragede și ușor rumenite, 2 până la 3 minute.
Adăugați frunzele de năsturel și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Transferați năsturelul pe farfurie cu puiul.
Adăugați în tigaie laptele de cocos, sucul de lămâie, restul de 2 lingurițe de sos fierbinte și 1/2 linguriță de zahăr. Se aduce la foc mic și se fierbe până se reduce cu o treime, aproximativ 5 minute. Se amestecă puiul și năsturelul în sos, se condimentează cu sare și piper și se încălzește.
Adăugați cilantro și serviți imediat.
Se servește cu: orez aburit
Recomandarea vinului: sosul de lime-nucă de cocos necesită un vin cu o aciditate citrică proprie. Alegeți un Riesling Australian, cum ar fi Dealul Polonez Grosset din 1998 sau Pikes din 1998.