Pui De Ghimbir Portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ghimbir portocaliu. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 585 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gingerroot, piept de pui tăiat, păstăi de mazăre de zăpadă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pui Portocaliu-Ghimbir, Pui De Ghimbir Portocaliu, și Pui Portocaliu Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă glazura teriyaki, sucul de portocale și ghimbirrădăcină; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se prăjește 3 până la 4 minute sau până când nu mai este roz în centru.
Adăugați păstăi de mazăre, ardei gras și amestec de teriyaki.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 2 până la 3 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Serviți peste 4 căni de orez. Refrigerați restul de 3 căni de orez pentru a le folosi pentru salata de orez cu creveți .