Puiul de ghimbir cu cârnați italieni și Bok Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 628 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, oțet de orez japonez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Pui fiert cu soia-ghimbir și Bok Choy pentru rețete similare.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.