Pui de ceai negru cu vinete
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., pui de ceai negru cu vinete ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această băutură are 299 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. Un amestec de ghimbir, ulei de canolan, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 27 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rulouri de primăvară cu ceai negru cu sos de vinete și Mango, Cina în seara asta: pui și vinete în sos de fasole neagră, și Ceai De Coacăze Negre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți pungile de ceai în 2 căni de apă clocotită timp de 5 minute.
Scoateți pungile și lăsați lichidul să se răcească la temperatura camerei.
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Puneți bucățile într-un castron și acoperiți cu ceaiul răcit. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, scurgeți puiul și uscați-l.
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și puiul și amestecați până când este doar gătit, 4 până la 5 minute.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, adăugați vinetele și amestecați până când vinetele încep să se rumenească și să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Puneți puiul în tigaie, adăugați sosul hoisin și sosul de soia și amestecați până când puiul este fiert, 2 până la 3 minute.