Pui De Catifea

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de catifea. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 369 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr grosier, garnisiți: frunze de coriandru, însoțire: orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, și Red Velvet Cremă De Brânză Briose {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l.
Combinați ingredientele rămase într - o oală grea de 4 până la 6 litri și aduceți la fierbere.
Adăugați puiul, pieptul în jos și reduceți focul la foc mic. (Puiul nu poate fi complet acoperit cu lichid.) Gatiti, acoperit, 15 minute.
Opriți focul și lăsați puiul să stea, acoperit, 30 de minute. Întoarceți puiul, apoi acoperiți și lăsați să stea încă 15 minute. (Puiul va fi gătit.)
Transferați puiul pe o tăietură, rezervând lichid de gătit.
Tăiați copanele și coapsele, apoi tăiați aripile, transferând bucăți pe un platou de servire. (Puiul va elibera sucuri.) Separați sânul (cu cutia toracică) din spate, aruncând înapoi.
Folosind un satâr sau alt cuțit ascuțit și greu, tăiați pieptul împotriva cerealelor prin os în felii groase de 1 inch.
Puneți o parte din lichidul cald de braconaj peste pui și serviți puiul cald, răcit sau la temperatura camerei.
Turnați lichidul de braconaj rămas printr-o sită așezată într-un castron și serviți lichid suplimentar de braconaj ca sos, dacă doriți, apoi rezervați lichidul rămas pentru a-l folosi din nou.
* Sosul de soia închis dă o culoare mai profundă acestui fel de mâncare. Dacă nu este disponibil, sosul de soia obișnuit suplimentar este un înlocuitor acceptabil. * Puiul se păstrează, acoperit și răcit, 2 zile. * Lichidul de braconaj rămas se păstrează, răcit, într-un recipient etanș 1 săptămână sau congelat 3 luni. Dezghețați dacă este necesar și aduceți la fierbere înainte de utilizare.* Disponibil la Kam Man Food Products (212-571-0330).