Pui De Catifea

Pui De Catifea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de catifea. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 369 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr grosier, garnisiți: frunze de coriandru, însoțire: orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, și Red Velvet Cremă De Brânză Briose {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Combinați ingredientele rămase într - o oală grea de 4 până la 6 litri și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați puiul, pieptul în jos și reduceți focul la foc mic. (Puiul nu poate fi complet acoperit cu lichid.) Gatiti, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Opriți focul și lăsați puiul să stea, acoperit, 30 de minute. Întoarceți puiul, apoi acoperiți și lăsați să stea încă 15 minute. (Puiul va fi gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Transferați puiul pe o tăietură, rezervând lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați copanele și coapsele, apoi tăiați aripile, transferând bucăți pe un platou de servire. (Puiul va elibera sucuri.) Separați sânul (cu cutia toracică) din spate, aruncând înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
Aripi De PuiAripi De Pui
7
Folosind un satâr sau alt cuțit ascuțit și greu, tăiați pieptul împotriva cerealelor prin os în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
CuțitCuțit
8
Puneți o parte din lichidul cald de braconaj peste pui și serviți puiul cald, răcit sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Turnați lichidul de braconaj rămas printr-o sită așezată într-un castron și serviți lichid suplimentar de braconaj ca sos, dacă doriți, apoi rezervați lichidul rămas pentru a-l folosi din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
* Sosul de soia închis dă o culoare mai profundă acestui fel de mâncare. Dacă nu este disponibil, sosul de soia obișnuit suplimentar este un înlocuitor acceptabil. * Puiul se păstrează, acoperit și răcit, 2 zile. * Lichidul de braconaj rămas se păstrează, răcit, într-un recipient etanș 1 săptămână sau congelat 3 luni. Dezghețați dacă este necesar și aduceți la fierbere înainte de utilizare.* Disponibil la Kam Man Food Products (212-571-0330).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista