Pui de caise cu oțet Balsamic

Pui de caise cu oțet Balsamic
Puiul de caise cu oțet Balsamic este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Pui și ardei cu oțet Balsamic, Pui cu oțet balsamic și sos Worcestershire, și Pui fiert în vin de orez și oțet balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu capac la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper și gătiți în uleiul fierbinte până se rumenesc în jurul marginilor, dar încă roz în centru, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa și se gătește încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă oțetul balsamic, se aduce la foc mic și se lasă să se reducă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
3
Tăiați jumătate din caise în jumătate, lăsându-le pe celelalte întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
4
Așezați caisele în tigaie și turnați bulionul de pui. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă conservele de caise și cimbru. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când caisele s-au înmuiat, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista