Pui de caise cu oțet Balsamic
Puiul de caise cu oțet Balsamic este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Pui și ardei cu oțet Balsamic, Pui cu oțet balsamic și sos Worcestershire, și Pui fiert în vin de orez și oțet balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu capac la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper și gătiți în uleiul fierbinte până se rumenesc în jurul marginilor, dar încă roz în centru, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa și se gătește încă aproximativ 3 minute.
Se toarnă oțetul balsamic, se aduce la foc mic și se lasă să se reducă câteva minute.
Tăiați jumătate din caise în jumătate, lăsându-le pe celelalte întregi.
Așezați caisele în tigaie și turnați bulionul de pui. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă conservele de caise și cimbru. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când caisele s-au înmuiat, 10 până la 15 minute.
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.