Puiul de ardei-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 205 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet de vin, muștar dijon, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu salvie și usturoi cu glazură de rodie și piper negru-în papuci de maimuță șosetă, Piper Negru-Popovers Salvie, și Biscuiți cu piper negru și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar și adăugați pui. Sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
3
Gatiti puiul intr-o tigaie acoperita cu spray de gatit la foc mediu-mare pana se rumeneste, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați marinada rezervată și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.