Pui De Arahide Indonezian
Puiul de arahide Indonezian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1886 calorii, 153G de proteine, și 134g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui broiler-friteuză tăiat, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Arahide Indonezian, Pansament Indonezian Cu Arahide, și Salată Indoneziană Cu Sos De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti puiul in ulei aproximativ 15 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 20 de minute sau până când sucul nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Scoateți puiul din tigaie cu clești.
Scurgeți toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie; se încălzește la foc mediu. Gatiti ceapa in picaturi, amestecand ocazional, pana se inmoaie; reduceți căldura. Se amestecă untul de arahide, sosul de chili și ardeiul roșu. Se amestecă treptat în apă, amestecând constant, până se topește untul de arahide.
Adăugați pui. Puneți sosul peste pui.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti descoperit aproximativ 5 minute, lingura sos frecvent peste pui, până când sosul este ușor îngroșat.
Se presară arahide și ardei gras.