Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul Curry Mango. Pentru $2.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 676 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți cimbru, apă, lapte de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Mango Pui Curry, și Mango Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați curry, ghimbir, usturoi, fulgi de ardei roșu, sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați puiul în castron și acoperiți uniform cu condimente. Acoperiți și marinați timp de 2 ore sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un castron mare, amestecați orezul, mango, ceapa, usturoiul și ghimbirul. Condimentează cu curry, fulgi de ardei roșu, sare, cimbru, fructe de pădure și zahăr brun. Se amestecă apă, bulion și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Boabe De Ienibahar
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Avocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă într-o caserolă și se aranjează puiul marinat deasupra. Apoi turnați lapte de cocos deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Îndepărtați folia și gătiți încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Îndepărtați boabele de ienibahar înainte de servire.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.