Pui curry cu pere
Puiul curry cu pere este un fără lactate felul principal. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pere Poșate cu curry cu salată de nucă de cocos-pui, Cotlete De Miel Cu Rețetă De Pere Curry, și Pui și pere peste rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați carnea sau peștele într-un singur strat. Gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați perele și gătiți, amestecând, aproximativ 2 minute; scoateți din tigaie.
Adăugați ceapa și uleiul rămas în tigaie și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute. Se amestecă pudra de curry și făina.
Se adaugă bulionul și ketchup-ul și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea sau peștele și perele în tigaie și acoperiți cu sosul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, 15 până la 20 de minute pentru pui, 25 până la 30 de minute pentru carne de porc sau 10 minute pentru somon. Se condimentează cu sare și piper după gust și se împarte în 4 farfurii.