Pui Curry Puffs este o rețetă indiană care servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 415 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ardei iute, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Bufe De Curry Japoneze, Pufuri De Curry Cu Nucă De Cocos, și Bufe De Curry La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă coriandru, turmeric, chimen și pudră de curry. Gatiti cateva secunde pana cand parfumati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă lapte de cocos, ceapă, iarbă de lămâie și ardei roșu; gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute. Se amestecă cartoful și se continuă gătitul timp de 12 minute, adăugând mai mult lapte de cocos dacă amestecul devine prea uscat. Se amestecă puiul, apoi se condimentează cu sare. Gatiti si amestecati pana cand puiul si cartoful au absorbit cea mai mare parte a lichidului, apoi imprastiati amestecul pe o farfurie pentru a se raci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul G
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Desfaceți aluatul foietaj și tăiați fiecare foaie în 9 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
5
Așezați linguri de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Adunați toate cele 4 colțuri ale patiseriei și prindeți-le împreună în partea de sus, formând o pungă mică.
6
Așezați fiecare patiserie pe foaia de copt, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 22 până la 27 de minute. Se răcește pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci pe o grătar.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.