Pui Curry Bufe

Pui Curry Bufe
Pui Curry Puffs este o rețetă indiană care servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 415 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ardei iute, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Bufe De Curry Japoneze, Pufuri De Curry Cu Nucă De Cocos, și Bufe De Curry La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă coriandru, turmeric, chimen și pudră de curry. Gatiti cateva secunde pana cand parfumati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă lapte de cocos, ceapă, iarbă de lămâie și ardei roșu; gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute. Se amestecă cartoful și se continuă gătitul timp de 12 minute, adăugând mai mult lapte de cocos dacă amestecul devine prea uscat. Se amestecă puiul, apoi se condimentează cu sare. Gatiti si amestecati pana cand puiul si cartoful au absorbit cea mai mare parte a lichidului, apoi imprastiati amestecul pe o farfurie pentru a se raci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Desfaceți aluatul foietaj și tăiați fiecare foaie în 9 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
5
Așezați linguri de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Adunați toate cele 4 colțuri ale patiseriei și prindeți-le împreună în partea de sus, formând o pungă mică.
6
Așezați fiecare patiserie pe foaia de copt, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 22 până la 27 de minute. Se răcește pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții9
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista