Puiul cu vin roșu și tarhon necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.7 pe portie. Un amestec de sare și piper grosier, vin, tăiței de ou extra-largi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare includ Pui cu vin roșu și tarhon, Pui în tarhon și sos de vin Vol au Vents, și Pui cu sos de cremă de tarhon de vin alb.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Condimentează puiul generos cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu mare bucăți maro de pui în ulei timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte și se scoate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți tigaia în aragaz și reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
4
Adăugați unt în tigaie și șalotă, morcovi și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Morcov
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se sotează 3 până la 5 minute până când ciupercile se întunecă și bucățile de morcov sunt fragede cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
6
Se adaugă zahărul, tarhonul și pătrunjelul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Pătrunjel
Zahăr
7
Adăugați vin și reduceți lichidul timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
8
Adăugați roșii în sos și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sos
9
Adăugați puiul înapoi în tigaie și fierbeți puiul în sos timp de 6 minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Între timp, gătiți tăiței până când sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
11
Se scurge și se transferă într-un bol de servire. Aruncați tăiței cu unt, tarhon, pătrunjel și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tarhon
Paste
Pătrunjel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Serviți puiul cu tăiței de ou cu unt aruncați cu ierburi proaspete.