Pui cu vin alb și ciuperci

Pui cu vin alb și ciuperci
Puiul cu vin alb și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 782 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de linguine, piept de pui jupuit și dezosat, garnitură: crenguță de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui în sos de vin alb cu ciuperci, Pui jupuit și ciuperci cu vin alb, și Pui și ciuperci într-un vin alb de usturoi 6pts.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul între foile de folie de plastic; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie la foc mediu-mare; gătiți 2 sâni 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți puiul; acoperiți și păstrați cald. Repetați cu puiul rămas și 1 lingură. unt; rezervați picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Topiți restul de 2 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; se adaugă ciuperci, și saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin și amestecați pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc; adăugați supă și bateți puternic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Aranjați pastele pe farfuria de servire; se acoperă cu pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
SosSos
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista