Pui cu vin alb și ciuperci

Puiul cu vin alb și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 782 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de linguine, piept de pui jupuit și dezosat, garnitură: crenguță de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui în sos de vin alb cu ciuperci, Pui jupuit și ciuperci cu vin alb, și Pui și ciuperci într-un vin alb de usturoi 6pts.
Instrucțiuni
Așezați puiul între foile de folie de plastic; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul cu sare și piper.
Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie la foc mediu-mare; gătiți 2 sâni 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul; acoperiți și păstrați cald. Repetați cu puiul rămas și 1 lingură. unt; rezervați picături în tigaie.
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Topiți restul de 2 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; se adaugă ciuperci, și saut 8 minute.
Adăugați vin și amestecați pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; adăugați supă și bateți puternic până se omogenizează.
Aranjați pastele pe farfuria de servire; se acoperă cu pui și sos.