Pui Cu Unt
Puiul cu unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 570 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, frunze de rozmarin, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare sunt Butterflied Nemernic De Pui, Pui Fript, Cu Unt, și Pui Fript, Cu Unt.
Instrucțiuni
Amestecați rozmarinul tocat, usturoiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper împreună într-un castron mic pentru a face o pastă.
Așezați puii pe o tigaie, cu pielea în sus și slăbiți pielea de carne cu degetele.
Așezați 1/2 din pastă sub pielea fiecărui pui. Frecați orice pastă rămasă pe exteriorul și partea inferioară a găinilor.
Întoarceți pielea de pui cu fața în jos și împrăștiați feliile de lămâie și crenguțele de rozmarin peste fiecare pui. Se condimentează cu sare și piper.
Rulați fiecare pui în sus, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Încălziți un grătar cu cărbuni.
Întindeți cărbunii în 1 strat dens și periați grătarul cu ulei. Desfaceți puii, așezați-i pe grătar și gătiți timp de 12 minute pe fiecare parte.