Pui cu Topping de două măsline
Puiul cu Topping cu două măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 172 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Pui marocan cu fructe și Topping de măsline, Pui cu roșii Cherry și Topping de măsline, și Tilapia cu Topping rapid de măsline.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă.
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați 1 linguriță de ulei, rozmarin și usturoi în tigaie; sotati 30 de secunde sau până când usturoiul începe să se rumenească. Se amestecă ardeii grași, măslinele și sucul de lămâie; gătiți 1 minut sau până se încălzește bine, amestecând constant.