Puiul cu tapenadă de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cotlete de pui, sare, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Saut carne de pui cu tapenadă de măsline, Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), și Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit. Amestecați măslinele cu 1 lingură de lichid de anghinare rezervat într-un robot de bucătărie până se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Anghinare
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De Aluminiu
2
Așezați 1 cotlet în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie; acoperiți fiecare cu 1/4 de pastă de măsline. Aruncați toți cartofii cu 1/4 cană de lichid de anghinare rezervat, rozmarin și 1/2 linguriță de sare; împărțiți cartofii uniform între pachete, așezându-i în partea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De Măsline
Anghinare
Cartofi
Rozmarin
Pui întreg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Combinați anghinare, dovlecei, ceapă și rămase1/2 linguriță de sare; împărțiți uniform între pachete, plasându-le pe cealaltă parte a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Pui întreg
Ceapă
Sare
4
Combinați vinul și bulionul într-un castron. Fold folie pentru a închide și crimp 2 laturi ale fiecărui pachet, lăsând 1 parte deschisă; se toarnă 2 linguri amestec bulion-vin în fiecare pachet. Sertizați a treia parte a pachetelor pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gatiti pana cand pachetele sunt complet umflate, 12 minute. Tăiați cu grijă folia pentru a deschide; servi.