Pui cu struguri prăjiți și șobolani

Puiul cu struguri prăjiți și șalotă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1188 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pui, ulei de măsline, cimbru plus 6 crenguțe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Kebaburi de pui la grătar Herby cu struguri și șalotă, Pui prăjit și struguri, și Cârnați de pui prăjiți și struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați ușor grapeclusters, șalotă, cimbru tocat și 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare pentru a acoperi.Frecați puiul cu restul de 1 lingurăulei de măsline; se presară în interior și în exterior cu sareși piper negru proaspăt măcinat.
Așezați crenguțe de cimbru în cavitate.
Așezați puiul în tigaie mare; aranjați amestecul de struguriîn jurul puiului. Se prăjește până la citirea instantanee a termometrului introdus în partea cea mai groasă a coapsei de pui înregistrează 165 km f și strugurii sunt zbârciți, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Transferați puiul în platou; lăsați să se odihnească10 minute. Folosind o lingură cu fante, aranjațistruguri și șobolani în jurul puiului.
Transferați sucurile de tigaie în ulcior mic; lingură de grăsime de pe suprafața sucurilor și aruncați.
Serviți puiul cu sucuri de tigaie alături.