Pui cu sos de oțet de tarhon
Puiul cu sos de oțet de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon, Oțet De Tarhon, și Pui în sos de oțet.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în farfurie.
Adăugați eșalotă în tigaie și saut 30 de secunde.
Adăugați oțet; se fierbe până se reduce la glazură, aproximativ 2 minute. Se amestecă bulionul. Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până la fiert, aproximativ 12 minute. Folosind clești, transferați puiul pe 2 farfurii.
Adăugați tarhon în lichid în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare; se fierbe descoperit până când lichidul este ușor redus, aproximativ 2 minute. Puneți sosul peste pui.