Pui cu sos de iaurt Curry de arahide

Pui cu sos de iaurt Curry de arahide este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 453 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de canolan crisco, usturoi, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Pulpe De Pui Cu Usturoi-Curry Cu Sos De Iaurt, și Coapse de pui curry prăjite cu sos de chimen de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul, ceapa și ardeiul gras, gătind doar până se înmoaie. Se amestecă pudra de curry. Gatiti 1 minut.
Condimentează puiul cu sare și piper, adaugă-l în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumeneste.
Combinați iaurtul și untul de arahide. Se amestecă în tigaie, fierbând până când sosul este fierbinte.
Condimentați vasul după gust cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Se servește cu orez fiert.