Pui cu sos de iaurt Curry de arahide

Pui cu sos de iaurt Curry de arahide
Pui cu sos de iaurt Curry de arahide este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 453 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de canolan crisco, usturoi, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Pulpe De Pui Cu Usturoi-Curry Cu Sos De Iaurt, și Coapse de pui curry prăjite cu sos de chimen de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul, ceapa și ardeiul gras, gătind doar până se înmoaie. Se amestecă pudra de curry. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Condimentează puiul cu sare și piper, adaugă-l în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați iaurtul și untul de arahide. Se amestecă în tigaie, fierbând până când sosul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
IaurtIaurt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Condimentați vasul după gust cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Se servește cu orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista