Pui cu sos de ardei roșu copt

Pui cu sos de ardei roșu copt
Puiul cu sos de ardei roșii copți este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 333 de calorii . Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de parmezan, un bulgăre de usturoi, jumătăți de piept de pui și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este apreciată de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Cu un scor de 82% , acest fel de mâncare este uimitor. Tagliatelle cu busuioc și salată de ardei roșii copți , Panini cu șuncă la grătar, brânză și ardei roșii copți și Salsa de ardei roșii copți și roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți ardeii la 10 cm de foc până când pielița se umflă, aproximativ 15 minute. Puneți imediat ardeii într-un bol; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute. Curățați și aruncați pielița arsă. Tocați ardeii grosier; transferați-i într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Îndepărtați coaja exterioară de hârtie a usturoiului (nu curățați și nu separați cățeii de usturoi); tăiați partea superioară a bulbului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Ungeți becul cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați-l în folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți la 220°C timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Lăsați să se răcească timp de 10-15 minute. Stoarceți usturoiul înmuiat în robotul de bucătărie împreună cu ardeii; acoperiți și procesați până obțineți o compoziție aproape omogenă. Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați ambele părți ale puiului cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți puiul în uleiul rămas la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți și păstrați la cald.
7
În aceeași tigaie, gătiți prazul timp de 2 minute sau până când acesta se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați supa, amestecând pentru a desprinde orice bucăți rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați amestecul de ardei roșu, puiul și sarea și piperul rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 3 minute, până când sucul de pui devine limpede. Descoperiți; adăugați sos de piper peste paste, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Presărați cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista