Pui Cu Sos Cacciatore

Pui cu sos Cacciatore ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85 g de proteine , 92 g de grăsimi și un total de 1258 de calorii . Un amestec de frunze de rozmarin, vin, piele pe piele și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 72% . Cacciatore de pui , sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu șipui asiatic și broccoli cu sos de usturoi chili sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați un grătar în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-l la 475 de grade F. Uscați puiul și asezonați cu sare și piper.
Puneți cu pielea în sus într-o tavă de copt puțin adâncă și prăjiți până când pielea devine maro aurie și puiul este gătit, aproximativ 35 de minute.
Între timp, se presează slănina, ceapa, ciupercile și rozmarinul într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de legume și 1/4 linguriță de sare; acoperiți și gătiți, amestecând din când în când, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Puneți roșiile în robotul de bucătărie.
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți, neacoperit, până se reduce aproape complet, 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile pasate și reveniți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți parțial și fierbeți, amestecând din când în când, până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute. Se amestecă măslinele și saramura și se condimentează cu sare și piper.