Pui cu sos B
Carne de pui cu sos B, ar putea fi doar un fel de mâncare principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de răspândire, pe bază de iaurt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), B Sos De Fructe, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 3 minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți din tigaie și răciți.
. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale puiului cu piper și 1/8 linguriță de sare.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați amestecul de ceapă, răspândirea pe bază de iaurt și restul de 1/8 linguriță de sare; lingură peste pui.
Lăsați să stea 1 minut înainte de servire.