Pui Cu Sac Maro

Pui Cu Sac Maro
Brown Bag Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 747 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pui, rozmarin, boia maghiară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Brown Arroz Con Pollo (orez brun și pui), Pui Cu Sac Maro, și mini unt maro funfetti cupcakes + zahăr brun buttercream {giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți puiul, uscați-l și îndepărtați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Presărați generos cu sare și piper după gust în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Așezați ceapa și rozmarinul în interiorul cavității și frecați exteriorul puiului cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Așezați o pungă de hârtie maro de dimensiuni standard pe o parte și așezați puiul în interior, legând partea superioară a pungii închisă cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Așezați puiul în sac pe o foaie de copt cu margini în treimea inferioară a cuptorului, astfel încât să aveți mult spațiu în partea de sus. Gatiti 1 1/2 ore, scoateti puiul din cuptor si deschideti cu grija punga pentru a elibera aburul. Verificați dacă este coaptă introducând un termometru intern în partea cea mai groasă a coapsei; ar trebui să citească aproximativ 165 de litri F, iar sucurile ar trebui să curgă limpede atunci când coapsa este străpunsă cu vârful unui cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuțitCuțit
CuptorCuptor
7
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a sculpta. Feliați sânii și tăiați aripile, picioarele și coapsele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
8
Se servește cald.
1
Această rețetă funcționează și cu pungi de gătit de unică folosință din plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista