Pui cu roșii și ciuperci
Puiul cu roșii și ciuperci este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1112 calorii, 80g de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, ciuperci cu buton, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Pui Cu Rosii Si Ciuperci, Pui Cu Roșii Și Ciuperci, și Pui cu roșii de struguri și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Stropiți cu 1 lingură de ulei și condimentați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați pentru a acoperi. Într-un castron mare, combinați cartofii, rozmarinul, roșiile, ciupercile și uleiul rămas, sarea și piperul. Împrăștiați cartofii în jurul puiului. (Dacă cartofii nu se potrivesc într-un singur strat, așezați câteva sub pui.) Prăjiți până când puiul este gătit și o coapsă înregistrează 180 F pe un termometru pentru carne, aproximativ 45 de minute.