Pui cu roșii și ciuperci

Pui cu roșii și ciuperci
Puiul cu roșii și ciuperci este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1112 calorii, 80g de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, ciuperci cu buton, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Pui Cu Rosii Si Ciuperci, Pui Cu Roșii Și Ciuperci, și Pui cu roșii de struguri și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se pune într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei și condimentați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați pentru a acoperi. Într-un castron mare, combinați cartofii, rozmarinul, roșiile, ciupercile și uleiul rămas, sarea și piperul. Împrăștiați cartofii în jurul puiului. (Dacă cartofii nu se potrivesc într-un singur strat, așezați câteva sub pui.) Prăjiți până când puiul este gătit și o coapsă înregistrează 180 F pe un termometru pentru carne, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista