Pui Cu Pastă De Creveți
Puiul cu pastă de creveți este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 497g de grăsime, și un total de 4606 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, amidon de porumb, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Pastă De Creveți, Pui Cu Pastă De Creveți Prăjiți La Aer, și Pui Fiert Cu Pastă Miso.
Instrucțiuni
Împărțiți puiul în următoarele porții: fiecare picior tăiat în 2 bucăți, fiecare coapsă tăiată în 3 bucăți, vârful aripii separat de toba aripii, fiecare sân osos tăiat în 4 bucăți în total (Vezi nota de mai sus).
Bateți har cheong, 1/4 cană de apă, zahăr și sos de stridii până se omogenizează.
Adăugați bucăți de pui în castron și aruncați pentru a acoperi bine. Acoperiți și răciți timp de 3 ore, amestecând ocazional pentru a marina uniform puiul.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu până la 375 F. reglați căldura pentru a menține temperatura.
Lucrând în loturi, îndepărtați bucățile de pui din amestecul de pastă de creveți și bateți ușor cu prosoape de hârtie. Dragați bine în amidon de porumb. Gatiti pana cand puiul este auriu si fiert (160 buc.F pentru carnea alba, 165 buc. F pentru intuneric), 4 pana la 6 minute.
Scoateți puiul cu lingura cu fante și transferați-l pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie.
Ulei de căldură la 375 F. lucrul în loturi, întoarceți puiul în ulei și gătiți până la aur adânc, aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și serviți imediat cu sos de chili pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.