Pui cu măsline verzi
Puiul cu măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 401 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați măsline, pătrunjel, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Tagine de pui cu măsline verzi, Tocană de pui cu măsline verzi, și Tocană de pui cu măsline verzi.
Instrucțiuni
Procesați fileurile de hamsii și 3/4 cană de măsline verzi într-un robot de bucătărie până la tocat, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale; pus deoparte.
Presărați puiul cu sare și piper. Pui brun pe toate părțile în ulei fierbinte în tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de pui, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie; se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut.
Adăugați vin alb și oțet; gătiți 2 minute amestecând pentru a slăbi particulele rumenite. Se amestecă amestecul de hamsii și 2 linguri de apă.
Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi bucățile în sos.
Gatiti, acoperit, la foc mediu-mic 45 de minute sau pana cand puiul este fraged. (Se amestecă apă suplimentară, dacă este necesar.)
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, pătrunjel Italian și 3/4 cană de măsline verzi rămase; gatiti inca 1-2 minute.