Pui cu lămâie prăjită și sos de rozmarin

Pui cu lămâie prăjită și sos de rozmarin
Puiul cu lămâie prăjită și sos de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 557 calorii, 44G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de rozmarin, jumătăți de piept de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui de rozmarin prăjit cu sos de lămâie/soia, Pui Prăjit Cu Rozmarin De Lămâie, și Pui Prăjit Cu Rozmarin De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Tăiați o felie mică de pe ambele capete ale fiecărei lămâi, apoi tăiați-o pe jumătate în cruce. Aranjați lămâile, cu carnea în sus, într-un vas de copt nereactiv rezistent la flacără și condimentați cu sare. Se fierbe 6 inci sau mai mult de la căldură până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor. Strângeți jumătățile de lămâie peste o sită suspendată peste un bol. Împingeți și amestecați pulpa prin sită cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn pentru a obține cât mai mult suc. Aruncați cojile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Reduceți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați puiul, coborâți focul la mediu și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul pe o farfurie sau pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând și aruncând, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scurgeți excesul de ulei. Aranjați pieptul de pui deasupra cartofilor și puneți-l la cuptor până când cartofii și puiul sunt gătite, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți puiul într-un platou și puneți tigaia cu cartofii la foc mediu-mare. Aruncați bine, astfel încât sucurile de tigaie să fie absorbite în cartofi. Răzuiți cartofii din tigaie pe platoul din jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați 1 cană de bulion de pui și suc de lămâie rezervat. Se amestecă și se răzuie toate bucățile rumenite care se agață de fundul și părțile laterale ale tigaiei, apoi se adaugă restul de 1 cană de bulion. Se aduce la fierbere se amestecă pătrunjelul și se condimentează după gust cu sare și piper. Dacă sosul are un gust prea lemony, amestecați untul opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se toarnă sosul peste pui și cartofi și se servește imediat, garnisit cu crengute de rozmarin
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista