Pui cu ierburi la grătar cu sos de roșii romi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de plante la grătar cu sos de roșii romi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 281 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, piper, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați friptură de flanc la grătar cu sos de mop cu plante de roșii, Roșii uscate la soare și pui la grătar cu ierburi italiene, și pui cu sos de tigaie cu ierburi de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă Roșia, vinul, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de busuioc.
Combinați cimbru, restul de 1 lingură de busuioc, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper într-un castron mic. Înveliți puiul cu spray de gătit; se presară cu amestec de cimbru.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu amestec de roșii.