Pui cu iarbă de lămâie și Chili (Ga Xao Xa Ot)
Reteta de pui cu iarba de lamaie si Chili (Ga Xao Xan Ot) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șobolani, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 16%. Încercați Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, și Pui de iarbă de lămâie cu Orzo Herbat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți coapsele de pui și uscați.
Îndepărtați și aruncați orice exces de grăsime.
Tăiați puiul în benzi groase de 1/4 inci de 2 până la 3 inci lungime.
Tăiați și aruncați vârfurile dure și capetele rădăcinii; îndepărtați și aruncați straturile verzi dure, exterioare ale tulpinilor până la porțiunea albă a bulbilor. Tăiați fin porții fragede; ar trebui să aveți 5 până la 7 linguri.
Într-un bol, amestecați puiul, iarba de lămâie, 2 linguri sos de pește, zahăr și usturoi.
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare; când este fierbinte, adăugați ulei și șobolani și amestecați până când șobolanii încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de pui și amestecați până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat la test), aproximativ 3 minute.
Se amestecă bulionul și se taie chili după gust; aduceți amestecul la fierbere. Gustați și adăugați mai mult sos de pește, dacă doriți. Se toarna intr-un vas de servire si se presara cu cilantro.