Pui cu Haricots Verts, cartofi și migdale prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu Haricots Verts, cartofi și migdale prăjite. Această rețetă servește 4 și costă 4,6 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 58G de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi pentru copii parcați, căței de usturoi, jumătăți de piept de pui dezosate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts, Păstrăv cu Haricots Verts și migdale, și Haricots Verts și salată de brânză de capră cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu se lipeste) la foc mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați piept de pui, partea de sus în jos și gătiți până la auriu, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul.
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie cu pui, amestecând ocazional, astfel încât usturoiul să nu ardă, până când șobolanii sunt moi și translucizi, 3 până la 4 minute.
Adăugați bulion de pui, crengute de tarhon, cartofi, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper și se fierbe până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Pune haricots verts peste pui, apoi se acoperă tigaie și a pus în cuptor.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când puiul este doar gătit (tăiat pentru a verifica) și vârfurile haricots sunt fragede.
Transferați puiul pe o farfurie.
Condimentează haricots verts - amestec de cartofi cu sare și piper după gust. Împărțiți legumele între 4 farfurii cu margini sau boluri de paste superficiale, acoperiți fiecare cu o bucată de pui și sos de lingură peste toate.
Garnisiți cu tarhon tocat și migdale.