Pui Cu Ghimbir
Ginger Ale-Can Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $2.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 835 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pui, condimente lichide pentru friptură, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Ghimbir, Pui De Soia-Ghimbir, și Pui De Soia Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați măruntaiele și gâturile, dacă este necesar. Clătiți puii cu apă rece; se usucă.
Așezați fiecare pui într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Bateți împreună uleiul și următoarele 5 ingrediente.
Se toarnă uniform peste pui. Sigilați pungile și răciți, întorcându-vă ocazional, 8 ore.
Scoateți puii din marinată, aruncând marinada.
Folosind un deschizător de conserve, îndepărtați cu grijă capacele din conservele de ghimbir.
Scoateți o pătrime de ghimbir din fiecare cutie și rezervați pentru o altă utilizare, lăsând ghimbirul rămas în cutie.
Așezați conservele într-o tigaie mare unsă ușor.
Așezați fiecare pui în poziție verticală pe o cutie de bere de ghimbir, care se potrivește în cavitate. Trageți picioarele înainte pentru a forma un trepied, permițând găinilor să stea în poziție verticală.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 oră și 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 170 și puii sunt maronii aurii.
Lăsați să stea 10 minute; îndepărtați cu grijă conservele înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul Dale ' s liquid steak.