Pui cu cățel de usturoi

Pui cu cățel de usturoi
Pui cu cățel de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine, 52 g de grăsimi și un total de 705 de calorii. Pentru 2,42 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, integral 30 și cetogenă. Mergeți la magazin și cumpărați pui la prăjit, ardei, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui cu 40 de căței de usturoi, pui de căței de usturoi prăjiți și supă cu 44 de căței de usturoi (și pui).

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui cu partea în sus pe un grătar într-o tigaie mică. Umpleți ceapa în pui; legați tobe împreună. Aranjați căței de usturoi în jurul puiului. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Copane De PuiCopane De Pui
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Stropiți peste pui și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1-3/4 ore. Descoperi; Coaceți cu 30-45 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 180°, ungând ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumenește prea repede.) Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista