Pui cu cuscus
Puiul cu Couscous este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Această rețetă face 4 porții cu 526 de calorii, 26 g de proteine și 45 g de grăsime fiecare. Pentru 1,82 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55%, care este solid. Rețete similare sunt cușcușul colorat cu trandafiri (cușcuș israelian cu sfeclă și nuci), rețeta de salată de pește cu cușcuș (omega 3 și cușcuș) și cușcușul de legume (couscous aux Légumes).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați broccoli, conținutul pachetului de condimente pentru cușcuș, apa și 1 linguriță de ulei. Se aduce la fierbere. Se amestecă cușcușul. Acoperiți și luați de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Între timp, aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Se presară cu sare și piper.
Combinați sucul de lămâie, usturoiul și oregano; frecați peste pui. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în uleiul rămas la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când sucurile sunt limpezi. Se amestecă roșiile în cușcuș; se serveste cu pui.