Pui cu crustă de parmezan cu salată de rucola

Pui cu crustă de parmezan cu salată de rucola
Puiul cu crustă de parmezan cu salată de rucola este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 281 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, roșii cherry, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu crustă de parmezan cu salată de rucola, Salată de cartofi prăjiți cu crustă de parmezan și Rucola, și Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de muștar cu 2 lingurițe de ulei de măsline și cimbru. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper, apoi periați-le peste tot cu amestecul de muștar. Bateți 2 linguri de parmezan pe tot pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați pieptul de pui pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți puiul pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 15 minute, sau până când este gătit și rumenit frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, într-un castron mediu, combinați restul de 1 linguriță de muștar și ulei de măsline; se amestecă 1/2 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați rucola și roșiile, condimentați cu sare și piper și aruncați bine. Puneți salata pe farfurii, acoperiți cu puiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Note: o porție de 288 de calorii, 4 grăsimi totale gm, 1 grăsimi saturate gm, 4 carbohidrați gm.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista