Pui cu crustă de nuci cu morcovi cu ierburi

Puiul cu crustă de nuci cu morcovi cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 257 calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi prăjiți cu citrice, suc de portocale, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu crustă de Pecan și Tortellini cu sos de unt cu ierburi, Morcovi Cu Ierburi, și Morcovi și dovlecei cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Puneți fisticul într-un castron puțin adânc.
Bateți muștarul, sucul de portocale, sarea și 1/4 linguriță de piper într-un al doilea castron puțin adânc. Înveliți 1 parte a fiecărui piept de pui cu amestec de muștar și înmuiați partea acoperită de pui în nuci tocate.
Așezați puiul, cu nuci în sus, pe foaia de copt pregătită.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de piper.
Coaceți 20 de minute sau până când puiul este gătit și nucile se rumenesc ușor.
Presărați puiul cu coajă de portocală, dacă doriți.
Se servește cu morcovi prăjiți cu citrice.