Pui cu crustă de condimente cu slaw Asiatic

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, puiul cu crustă de condimente cu slaw Asiatic ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de soia, crenguțe de coriandru, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Susan crusted halloumi cu asiatice slaw, Carne de porc cu cinci condimente cu Slaw Asiatic, și Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată.
Instrucțiuni
Feliați cea mai mare parte a drumului prin fiecare piept de pui pe lungime și deschideți-l ca o carte. Acoperiți cu folie alimentară și bateți ușor cu un sucitor până se aplatizează. Frecați 2 lingurițe de ulei de susan peste tot puiul.
Zdrobiți aproximativ fulgii de ardei iute, semințele de chimen și boabele de piper folosind un pistil și mortar.
Adăugați puțină sare și presărați pe ambele părți ale puiului. Se răcește până când sunteți gata să gătiți.
Într-un castron mic, amestecați uleiul de susan rămas, zahărul, sosul de soia și sucul de lămâie.
Adăugați varza, ceapa și ardeiul iute într-un castron mare, turnați peste jumătate din pansament și amestecați bine. Salvați pansamentul rămas pentru a fi folosit ca sos de scufundare pentru pui.
Încălziți grătarul la mare.
Așezați puiul pe o tavă tapetată cu folie, grătiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când este gătită.
Se servește cu slaw, jumătăți de lămâie, o împrăștiere de coriandru și sos de scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.