Pui cu crustă de alune cu sos Gorgonzola

Puiul cu coajă de alune cu sos Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 560 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, făină, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu coajă de alune cu sos de zmeură, Cotlete De Porc Cu Coajă De Alune Cu Sos Morel, și Alune Crusted Menemsha unic cu sos de vin Marsala, șalotă piure de cartofi și legume pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Amestecați făina, condimentele de pasăre și praful de usturoi într-un vas. Bateți albușurile de ou într-o farfurie sau castron puțin adânc.
Așezați alunele pe o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic pe o tăietură sau o suprafață de lucru.
Preîncălziți o tigaie antiaderentă cu mâner sigur pentru cuptor la foc mediu. Condimentează puiul cu sare și piper. Întoarceți făina pentru a praf sânii, apoi întoarceți albușurile de ou, apoi apăsați sânii în nuci pe ambele părți. Spălați-vă pe mâini.
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie și adăugați pui. Se rumenesc nucile și puiul 2 minute pe fiecare parte, apoi se transferă la cuptor și se termină de gătit puiul, aproximativ 8 minute.
Într-o oală mică, lapte cald la foc mediu.
Adăugați brânză și topiți-o în lapte. Se amestecă 2 linguri de salvie tocată și se fierbe 5 minute.
Pentru a servi, puneți puiul pe farfurii și turnați câteva linguri de sos Gorgonzola peste centrul fiecărei bucăți.
Garnisiți cu salvie tocată.