Pui cu ciuperci și ceapă verde
Pui cu ciuperci si ceapa verde este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pastă de roșii fără sare, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste de pui cu ciuperci amestecate și ceapă verde, Fasole verde sotată cu ciuperci și ceapă, și Fasole verde consistentă cu ciuperci și ceapă perlată.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un bol mediu și amestecați cu un bici. Pune deoparte.
Presărați puiul uniform cu pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Adăugați ciupercile și amestecul de bulion rezervat; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 7 până la 8 minute sau până când puiul este gata.
Se presara cu ceapa verde.