Pui cu ciuperci Muenster
Reteta Pui cu ciuperci Muenster se poate face in aproximativ 30 de minute. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 342 de calorii, 35 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, cimbru, ciuperci și ouă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ pui Muenster cu ciuperci, piept de pui umplut cu șuncă Muenster și sandvișuri cu pui cu fața deschisă și Muenster cu tartina de caise și Dijon.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți ciupercile în 2 lingurițe de unt până se înmoaie. Se amestecă vinul sau sucul de struguri și bulionul; gătiți încă 3-4 minute. Se lasa deoparte si se tine la cald.
Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle și laptele.
Pune pesmetul într-un alt vas puțin adânc. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, apoi în firimituri.
Combina patrunjelul, sarea, pudra de usturoi, cimbrul si piperul; se presara peste pui.
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți puiul în untul rămas timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Pune puiul pe o tigaie pentru broiler; deasupra cu brânză. Se fierb la 3-4 inchi de la foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Serviți cu amestec de ciuperci.