Puiul cu chutney de tigaie cu pere-salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, piper, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rafturi de porc cu crustă de salvie cu chutney de pere, Pui De Chutney Cu Pere, și Sage Rose Tigaie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Reduceți căldura la mediu; adăugați restul de 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
7
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie. Gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați zahăr, oțet, salvie, semințe de muștar, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper negru la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați pere. Creșteți căldura la mediu; gătiți 10 minute sau până când perele este fraged, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
10
Puneți puiul în tigaie deasupra chutney-ului. Acoperiți tigaia ușor cu folie; coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
11
Notă de vin: Pinot gris, același strugure ca pinot grigio, este cunoscut pentru producerea de alburi pline de corp pline cu arome de fructe, cum ar fi mere și pere, atunci când sunt cultivate în climatul rece din Valea Willamette din Oregon. Podgoriile Ponzi Pinot Gris 2005 ($17), cu notele sale de cuișoare și migdale, răsună aromele concentrate de pere și plante care se găsesc în chutney. - Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Gris
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite