Pui cu anghinare

Pui cu anghinare
Puiul cu anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,69 USD pe porție. O porție conține 1135 calorii, 85g de proteine, și 71G de grăsime. Dacă aveți la îndemână lămâie, frunze de dafin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui și anghinare, Pui Cu Anghinare, și Pui cu anghinare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie într-un castron mare; adăugați jumătăți de lămâie. Umpleți vasul cu apă. Tăiați tulpina de 1 anghinare. Începând de la bază, îndoiți frunzele înapoi și rupeți-le acolo unde se rup în mod natural, continuând până când toate frunzele exterioare dure au fost îndepărtate. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați în afara bazei până când sunt netede și nu rămân zone verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime; tăiați orice sufocare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Se adaugă în apa de lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
4
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Presărați puiul cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați pui în oală și rumeniți bine pe toate părțile, aproximativ 12 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Scurgeți anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
8
Adăugați anghinare și ceapă perlată în oală și saut până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
AnghinareAnghinare
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se adaugă oțet și se amestecă până se evaporă, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de apă, usturoi și frunze de dafin. Aranjați puiul deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ApăApă
10
Se presară generos cu sare și piper. Acoperiți; fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
11
Transferați puiul și legumele în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
12
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista