Puiul cu anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,69 USD pe porție. O porție conține 1135 calorii, 85g de proteine, și 71G de grăsime. Dacă aveți la îndemână lămâie, frunze de dafin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui și anghinare, Pui Cu Anghinare, și Pui cu anghinare.
Instrucțiuni
1
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie într-un castron mare; adăugați jumătăți de lămâie. Umpleți vasul cu apă. Tăiați tulpina de 1 anghinare. Începând de la bază, îndoiți frunzele înapoi și rupeți-le acolo unde se rup în mod natural, continuând până când toate frunzele exterioare dure au fost îndepărtate. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați în afara bazei până când sunt netede și nu rămân zone verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Suc
Lămâie
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
2
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime; tăiați orice sufocare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
3
Se adaugă în apa de lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
4
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Presărați puiul cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați pui în oală și rumeniți bine pe toate părțile, aproximativ 12 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
7
Scurgeți anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
8
Adăugați anghinare și ceapă perlată în oală și saut până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Anghinare
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se adaugă oțet și se amestecă până se evaporă, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de apă, usturoi și frunze de dafin. Aranjați puiul deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Pui întreg
Oțet
Usturoi
Apă
10
Se presară generos cu sare și piper. Acoperiți; fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin.