Pui crocant cu sos picant de afine de pere

Puiul crocant cu sos picant de afine de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 1475 calorii, 68G de proteine, și 66g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de ardei, picioare de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete crocante de pui cu sos de ceapă eșalotă peste spanac ofilit, Pui prăjit picant Extra-crocant cu sos "Delta" , și Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți tamburetele și picioarele de pui în vase separate de mică adâncime și presărați cu sare și piper.
Adăugați 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu și 2 crenguțe de rozmarin în fiecare fel de mâncare.
Scurgeți perele și salvați sucul și perele. Rezervați 2 linguri de suc pentru pansamentul pentru salată.
Turnați sucul rămas din 1 cutie de pere peste fiecare fel de mâncare și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Faceți pansamentul amestecând împreună cele 2 linguri rezervate suc de pere, suc de lămâie, ulei de măsline și sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Când sunteți gata să prăjiți puiul, încălziți un centimetru de ulei de canola la foc mediu-mare într-o tigaie grea la 350 de grade F.
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați-o bine cu cayenne, sare și piper.
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada. Se usucă puiul și se acoperă cu amestecul de făină.
Lăsați-le să se odihnească pe o farfurie în timp ce uleiul se încălzește. Prăjiți puiul în loturi.
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie și păstrați-le calde.
În timp ce puiul gătește, adăugați marinada într-o oală medie. Alegeți crengile de rozmarin, adăugați șalotele și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand marinada s-a redus la jumatate, aproximativ 5 minute.
Adăugați perele și gătiți până sunt fierbinți.
Se toarnă amestecul într-un blender, se adaugă jeleul de afine și untul și se curăță cu grijă, deoarece este fierbinte. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Amestecul trebuie să fie gros, dar turnat. Dacă este prea subțire, puneți-l înapoi în tigaie și reduceți-l puțin.
Turnați o parte din sosul picant de pere pe o farfurie și așezați pulpele de pui sau tobele deasupra. Aruncați rucola cu pansamentul și puneți o grămadă mică pe fiecare farfurie.