Pui crocant cu sos picant de afine de pere

Pui crocant cu sos picant de afine de pere
Puiul crocant cu sos picant de afine de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 1475 calorii, 68G de proteine, și 66g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de ardei, picioare de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete crocante de pui cu sos de ceapă eșalotă peste spanac ofilit, Pui prăjit picant Extra-crocant cu sos "Delta" , și Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți tamburetele și picioarele de pui în vase separate de mică adâncime și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Picior De PuiPicior De Pui
Tobe De PuiTobe De Pui
3
Adăugați 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu și 2 crenguțe de rozmarin în fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Scurgeți perele și salvați sucul și perele. Rezervați 2 linguri de suc pentru pansamentul pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Turnați sucul rămas din 1 cutie de pere peste fiecare fel de mâncare și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Faceți pansamentul amestecând împreună cele 2 linguri rezervate suc de pere, suc de lămâie, ulei de măsline și sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De PereSuc De Pere
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Când sunteți gata să prăjiți puiul, încălziți un centimetru de ulei de canola la foc mediu-mare într-o tigaie grea la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați-o bine cu cayenne, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada. Se usucă puiul și se acoperă cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Lăsați-le să se odihnească pe o farfurie în timp ce uleiul se încălzește. Prăjiți puiul în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
11
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie și păstrați-le calde.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
În timp ce puiul gătește, adăugați marinada într-o oală medie. Alegeți crengile de rozmarin, adăugați șalotele și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand marinada s-a redus la jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați perele și gătiți până sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Se toarnă amestecul într-un blender, se adaugă jeleul de afine și untul și se curăță cu grijă, deoarece este fierbinte. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Amestecul trebuie să fie gros, dar turnat. Dacă este prea subțire, puneți-l înapoi în tigaie și reduceți-l puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Turnați o parte din sosul picant de pere pe o farfurie și așezați pulpele de pui sau tobele deasupra. Aruncați rucola cu pansamentul și puneți o grămadă mică pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Tobe De PuiTobe De Pui
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista