Pui crocant cu sos picant de afine de pere

Pui crocant cu sos picant de afine de pere
Puiul crocant cu sos picant de afine de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 1475 calorii, 68G de proteine, și 66g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de ardei, picioare de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete crocante de pui cu sos de ceapă eșalotă peste spanac ofilit, Pui prăjit picant Extra-crocant cu sos "Delta" , și Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți tamburetele și picioarele de pui în vase separate de mică adâncime și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Picior De PuiPicior De Pui
Tobe De PuiTobe De Pui
3
Adăugați 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu și 2 crenguțe de rozmarin în fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Scurgeți perele și salvați sucul și perele. Rezervați 2 linguri de suc pentru pansamentul pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Turnați sucul rămas din 1 cutie de pere peste fiecare fel de mâncare și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Faceți pansamentul amestecând împreună cele 2 linguri rezervate suc de pere, suc de lămâie, ulei de măsline și sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De PereSuc De Pere
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Când sunteți gata să prăjiți puiul, încălziți un centimetru de ulei de canola la foc mediu-mare într-o tigaie grea la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați-o bine cu cayenne, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada. Se usucă puiul și se acoperă cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
10
Lăsați-le să se odihnească pe o farfurie în timp ce uleiul se încălzește. Prăjiți puiul în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
11
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie și păstrați-le calde.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
În timp ce puiul gătește, adăugați marinada într-o oală medie. Alegeți crengile de rozmarin, adăugați șalotele și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand marinada s-a redus la jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Adăugați perele și gătiți până sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Se toarnă amestecul într-un blender, se adaugă jeleul de afine și untul și se curăță cu grijă, deoarece este fierbinte. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Amestecul trebuie să fie gros, dar turnat. Dacă este prea subțire, puneți-l înapoi în tigaie și reduceți-l puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Turnați o parte din sosul picant de pere pe o farfurie și așezați pulpele de pui sau tobele deasupra. Aruncați rucola cu pansamentul și puneți o grămadă mică pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Tobe De PuiTobe De Pui
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista