Pui crocant cu ceapă la dimensiunea de petrecere

Pui crocant cu ceapă la dimensiunea de petrecere
Puiul Crocant cu ceapă la dimensiunea de petrecere poate fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 410 calorii, 27 g de proteine și 25 g de grăsimi. Pentru 2,64 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână mușchi de pui, muștar cu miere, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crunchy Ranch Chicken Tenders, Crunchy Saltine Chicken Tenders și Crunchy Parmezan Chicken Tenders.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa și făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă; zdrobiți ușor cu mâinile sau sucitorul. Înmuiați puiul în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Ceapă French's® Original Sau CheddarCutie De Ceapă French's® Original Sau Cheddar
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Adăugați câteva bucăți odată în amestecul de ceapă; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Puneți pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 15 minute sau până când sucul de pui curge limpede. Între timp, combinați smântâna, sosul de ardei și amestecul de dip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Serviți puiul cu dip și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Riesling, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegerile mele de top pentru Chicken Tenders. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii ale calităților clasice din plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruit-ului, perelor albe, ierbii verzi și agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite la palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate care iese în gură. Finisajul concentrat este crocant, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!), dar este ușor de savurat de la sine într-o zi fierbinte de vară. Noroc!
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista