Supă De Chipotle De Fasole Neagră
Supa Chipotle de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.06 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sos adobo, frunze de dafin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Chipotle, Supă De Fasole Neagră Chipotle, și Supă De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci Chipotle.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați fasolea, bulionul, roșiile, ardeiul chipotle, frunzele de dafin și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Între timp, într-un blender, combinați smântâna, blaturile de ceapă verde, usturoiul, sarea și sosul adobo; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Aruncați frunzele de dafin din supă. Completați fiecare porție cu sos și presărați coriandru.