Pui colorat și orez este un fără gluten felul principal. Pentru 1,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 494 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de porumb, sare de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Broccoli Colorat, Orez Broccoli Colorat, și Fasole Colorată + Orez.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați supa, smântâna, brânza de vaci și crema de brânză; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Cremă De Brânză
Smântână
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mare. Se amestecă puiul, orezul, brânza Monterey Jack, ardeii iute, măslinele și sarea de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Sare De Usturoi
Pui întreg
Ardei Iute
Măsline
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 25-30 minute sau până se încălzește. Chiar înainte de servire, acoperiți cu chipsuri de porumb, salată verde și roșii.