Pui Chipotle cu chayote, ceapă și roșii
Chipotle Chicken cu chayote, ceapă și aruncare de roșii este un fără gluten felul principal. O porție conține 221 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic de vinaigretă, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Chayote Prăjit Și Aruncare De Ardei Roșu, Pui Italian & Tomate Paste Toss, și Prăjituri de creveți și cartofi dulci cu chayote Slaw și sos Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Amestecați pansamentul și ardeiul chipotle în blender până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană pentru utilizare ulterioară.
Pui la grătar, chayotes și ceapă 25 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se ocazional și perindând cu amestecul de pansament rămas în ultimele 5 min.
Tăiați puiul în jumătate; așezați pe platou. Aruncați chayotes, ceapă și roșii cu amestec de pansament rezervat; lingura peste pui. Se acoperă cu brânză și coriandru.